Ми тільки вдвох з тобою,
Тепер нам добре разом,
Ми тільки вдвох і ще з зорею
Ми бути разом маєм.
Блукати в тиху ніч
По зоряних просторах,
Без жодних протиріч
Ми маєм бути вдвох.
Крізь щебіт двох сердець
І гул далеких снів
Нам не заблукати десь,
Наш шлях завжди світлів.
Гуляти понад мрій
Й обабіч дивних слів
У ніжності твоїй
Там, де наш сміх дзвенів.
Бувати тільки разом
Під кожним сонцесходом,
Адже нам добре разом
І бути вдвох ми маєм.
Ми тільки вдвох з тобою,
Тепер нам добре разом,
Ми тільки вдвох і ще з зорею
Ми бути разом маєм.