Без надії я йшов по життю,
Не знаючи що на мене чекає.
Я ходив аж понад прірвою
І я знаю як це виглядає.
Завдяки тобі
Я зміг піднятися з колін,
Завдяки тобі
Я - вільний та не знаю чому.
Кожен ранок мов пісня весни
Разом із сонцем високо у небі.
Сум на твоєму обличчі
Допомагає зрозуміти мені:
Все що я маю, я винен тобі
І одного дня я все поверну
Мов книга, я відкритий тобі
І я повторювати люблю
Завдяки тобі
Я зміг піднятися з колін,
Завдяки тобі
Я - вільний та не знаю чому.
Так це завдяки тобі
Та одного дня я віддячу,
тільки завдяки тобі
Я нарешті свій шлях вже бачу.