Хоч я тілом уже не твоя,
дай душею залишусь з тобою,
і своєю гіркою любов'ю,
як трояндою п'янкою,
милуватися буду здаля.
Хоч не зможу тобі пояснити,
як тоді себе не вберегла,
ти лиш спробуй мене зрозуміти,
як це роблять маленькії діти,
що в любові немає гріха.
Що молюся я тільки про тебе,
ось послухай - відчуєш тоді,
що у мене в тобі є потреба.
Як відблискує зорями небо -
просто мій це дарунок тобі.
Просто це моє серце співає,
просто хоче відчути любов.
Коли ж тіло по місту блукає,
хоч нікого вже там не шукає,
сонце в грудях палає ізнов.