Просто зараз я почуваюсь -
Саме мов те листя на вітрі.
Хто знає, звідки вітру подих,
Хто знає, до чого тут йдеться.
Я знаходжу себе десь де я –
Я ніколи не думав, що буду:
Кружляючи над колами поля,
Думаючи про нас з тобою.
Як я можу пояснити, коли
Я не знаю, що сказати,
Що мені тепер робити -
Так багато ми вже змінили.
Нічого що я коли-небудь знав -
Не змушувало мене так почуватися.
Нічого що я коли-небудь бачив -
Не змушувало так бажати лишитися.
Але ось тепер я тут -
Готовий тебе почуть.
Я кружляю, я вже падаю -
Мене кличе мій дім, я чую!
Хей! - я ніколи не відчував
Що-небудь так бо сильно - о ні!
Це не схоже на те, що я знав.
Тепер ти та одна
Мною так бажана,
Ти саме та одна,
Котра мені потрібна.
Лиш ти можеш дати -
Причину вірити,
Я слідував за зіркою -
Щоб зустрітися з тобою
Я відчуваю так сильно це тепер -
Це не може бути хибним відтепер.
Нічого що я коли-небудь знав -
Не змушувало мене так почуватися.
Нічого що я коли-небудь бачив -
Не змушувало так бажати лишитися.
Але ось тепер я тут -
Готовий тебе почуть.
Я кружляю, я вже падаю -
Мене кличе мій дім, я чую!
Хей! - я ніколи не відчував
Що-небудь так бо сильно - о ні!
Це не схоже на те, що я знав.
Просто зараз я почуваюсь -
Саме мов те листя на вітрі,
Хто знає, звідки вітру подих,
Хто знає, до чого тут йдеться.