Я стою за тобою
так як Він стоїть за мною
я ходжу за тобою
так як Він ходить за мною
ти можеш подумати
що я слідкую за тобою
але це не так...
я лише виконую Його вказівки
ти можеш опиратися йому
а я вже ні...
ти можеш позбутися мене
але я не зможу зробити того ж з ним...
тому я вічно ходитиму за тобою слідом...
а Він за мною.