Дивлюся новий фільм. Так хочу залишитися в ньому, де є лише щастя, велике кохання і проблеми, які так легко вирішуються. Знову шукаю тебе у вікні…Та тебе там нема. Я так боюся, коли тебе нема… Я знаю, що ти засинаєш під ті ж пісні, що і я… Забери усе написане мною, в твоїх устах воно стане піснею.
Ти зайшов в моє життя і назавжди забрав сон. Ти пив каву, а я хотіла стати філіжанкою у твоїх руках. Ти курив цигарки, а я хотіла бути димом, яким ти дихаєш.
А потім цілувала губи, які пахли димом, кавою і весняним дощем.
Знайди мене, вибач за все, кохай, не відпускай, а загубивши знову знайди. Не залишай мене сам-на-сам з думками, які говорять лише про тебе. Поясни, чому тепер я жити не можу. Розкладаю всі наші дні по поличках, наче книги за алфавітом. Від «а» до «а», а далі якось ніяк. Книга мого життя давно носить твоє ім`я. У цьому світі я хочу ходити, літати, бігти, падати чи просто стояти лише з тобою…