Коли вже спалено мости
Коли вже сказано «Прости»
І крик поник… високі гори
Стіна....Стіна…. Присутність Долі
Якась залежність….пустота
Гроза на дворі золота
І наче все минулось.Зтихло
Зима тебе украла спритно
Тепер Весна - тепер ми інші
Тепер я пишу нові вірші
Та не для тебе – не тобі
Але молюся тим....вгорі
Холодна ніч......гарячі сльози
В них тане щастя......
Тане сміх......
І хто придумав ті морози
Щоб заморозити їх тік?
2009р.