Я хочу побачити тебе,
Відчути жар твоїх очей;
Як бо торнутися тебе?
Адже без тебе серце плаче!
Я відриваюсь від землі,
Злітаю душею поміж хмари,
Понад міста давно поснулі
Лечу до милої примари...
Ти - близько і в той час далеко,
Мені б відчути погляд любий,
Як тьохкає твоє серденько,
І політати серед наших мрій.
Бажаю пригорнути я тебе,
Відчути всі емоції палкі,
Що огортають і мене й тебе
В обійми ночі, ніжні та мякі...
Чекай! Я вже лечу до тебе
Душею крізь ласкавий вітру сміх,
Щоб пригорнути пак до себе
Твого обличчя легкий усміх.