Я бухав вже три дні і не бачив нікого,
моя жінка сплела мені светр із колою
я бухав і не бачив ні дна, ні озер,
аніяких галімих поетів, засраних сцен
з дешевого арійського кіно,
де якусь тьолку тр*хали за діряве відро
я не бачив нічого окрім власних нігтів,
якими я харчувався протягом року,
а потім мені сказали забирайся геть з цього
кладовища, це тобі *лядь не термінал
і не перехідна станція метро,
я послухав всю цю срань із паршивих відрізків
слів, а потім взяв лопату, ?банув нею сторожа,
запхав його голову до циферблату,
а тіло закопав же ж на цьому кладовищі.
я скупив всі магазини свого міста,
щоб нюхати крек мені вистачило
двісті грам сульфатної кислоти,
а потім піздець мене накрило
я бачив голих русалок,
фесбешників,
маленьких дівчаток,
охорону президента,
китайських ювелірів,
японських ніндзя,
і кінці кінців після літра портвейна мене
попустило,
але перед тим я застрелив якогось мудака,
кинув якомусь маленькому гному зігу,
збігу зачепився об бордюр
впав в калюжу, де побачив кров,
розкував космонавтів,
роздув пацанам з району драп,
мене знов цепануло я пристрелив якогось мента,
мене заглючило танцював с фанатами фк Львів,
зустрів якусь шлбондру на зупинці
за десять гривень вона мені дала,
швидко зробила мінет,
а потім як перебігав через дорогу,
на мене пташка насрала.
Це все норма, якась дівчина
кинула вазонок з помідорами, він впав,
сонце світило яскраво,
проте ноги мої змерзли
гратися в ігри на приставці,
сусідка малому колі забороняла,
але я тітку роздуплив кажу віртуальний світ це круто, ніякого
реального насильства є тільки секс і маріо в 3D,
я купив кіндер-сюрприз в ньому попався парашют,
я скочив з багатоповерхівки, зламав собі шию, ребра,
на четвертий день ми бухали з головним лікрем віділення,
говорив Рома ти дуже везуча людина,
тобі заканало,
але я ж знаю, перед смертю я побачив би жіночу вагіну,
тому що я найщасливіша людина на цій маленькій планеті.
_ Пі*дьож.
ID:
332899
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 24.04.2012 21:11:33
© дата внесення змiн: 18.10.2012 18:11:36
автор: ImmortalPsycho
Вкажіть причину вашої скарги
|