Офіційно...
П'ятдесят п'ять мільйонів і більше,
не суди, те топчи пам'ять жодного з них,
це тепер,ти всезнаючий , вільний....
А ти був там де риють окоп,
і де треба убити , бо не ти,то тебе,
Де смерть пахне свинцем,а земля...
вся пропитана порохом й кров'ю?!
Що ти знаєш тепер- інтернет і страйкбол,
де по 9 життів і на вибір вся зброя.
Що ти знаєш про тих, хто так жити хотів,
Це у тебе RESTART AFTER GAME OVER.
Я не знаю тих слів що опишуть війну,
Та я вдячна всім тим, кого в ній схоронили,
не діліть перемогу, колір і прапорів,
Ви ж не кращі за тих, які б своїх убили,
Може ВАРТО ЗА МИР, в честь загиблих в боях,
за отих ,хто лежить в безіменних могилах.
Може ВАРТО ЗА МИР, в пам”ять сліз матерів,
у яких похоронки на усіх п”ять синів...́