Вчорашня кава на столі
Та квіти подаровані тобою,
П'янкий , чаруючий до болю
Твій поцілунок на губах моїх
Солодких снів та ранків ,
Сповнених любові, спогади через роки ,
Розлуки біль, кохання - муки
Неначе вчора твої руки
Моє в обійми ніжно закували тіло ,
Багато років пролетіло ,
Минали дні , години
Вчорашні спогади ,
Забуті вже до половини,
Та наче вчора ми з тобою поруч
І гіркий кави смак,
Прощальний погляд ...
Біль стискає груди,
Живе в душі любов- весна,
Живе ще всюди.