Я хочу щоб Ти знала,
Як я тебе кохаю.
Мені від тебе нічого не потрібно.
Тільки подари мені крихточку свого кохання.
Я радий бачити, як Ти прокидаєшся ранком коло мене.
Я хочу бачити твої блакитні очі кожної хвилини.
Відчути тепло твоїх рук.
Тільки дай мені трішки своєї ласки.
Ти снися мені.
Ти схожа на білого ангела у моєму сні.
Твоя краса зачаровує мене.
Мені потрібне кохання твоє.
Без тебе я ніхто.
І моє життя не має сенсу буття.
Все що від тебе потрібно - щоб Ти кохала мене.