Важко зрозуміти хто ти
Ще тяжче знайти де ти
Я блукаю у снах доти
Доки я не знайду де ми
Ти прийдеш увісні рано
Ще стоїть на столі кава
Кілометри завжди між нами
А на серці й душі - рана
Я закрию на замок серце
Ти закриєш всі свої двері
Я зимою постійно мерзну,
Біля тебе якась Мері
Ти забудеш про все з часом
Я забуду про все - ніколи
Ми не будемо завжди разом
А хоча?я не знаю..доки...?