Нам було добре у двох.
Ми веселилися життю.
Кожну хвилину проводили разом.
Ми ходили в кіно, театри.
Читали ліричні вірші Симоненка.
Але настала мить, коли ми мали розстатися.
Мені важко було сказати тобі:
" Вибач, ми не можемо бути більше разом."
Я довго мучився, сказавши тобі такі слова.
Життя триває, і ти повинен змиритися з тим,
Що було в минулому.
Потрібно думати про майбутнє.
Молитися Богу, щоб цей день не був останній.
Запам'ятай, що Бог живе у наших серцях.
Він завжди прийде тобі на допомогу.