Люби її вві сні і наяву —
Таку, як є: веселу чи сумбурну...
І пести, ніби вітерець траву,
Плекай, немовби квіточку гламурну.*
Кохай її, як вмієш, досхочу,
Зволожуй зерна чистою водою,
Запалюй почуття, немов свічу,
Вона всміхнеться вже тобі весною...
А полюбивши, не лишай одну,
Розквітлу душу, маківку-грааль,
Квіткову, неповторну дивину,
Як ніжність білу й золоту печаль... 2012
*Гламур у понятті жіночому- поєднує в собі чарівність, романтичність, спокусливість і недоступність.