Чоловікам не личить плакати… Так повелося в цьому, даруйте на слові, клятому суспільстві, що змінюється щодня, лишаючи нерушимими старі звичаї та моральні правила. Не знаю як там інші та я шкодую, що не можна те робити чоловікам. Хоча… Це, мабуть, і робить з хлопчака дорослого, коли той придушує біль і проблеми в собі, це закаляє його твердість. Кожна ж жінка хоче, щоб поряд був чоловік, а не «тряпка»…
Не можна та й усе… Чоловіки слідують неписаному правилу, та при цьому шукають різні виходи своїм відчуттям і емоціям. І знаходять багато різних способів. Одні з них правильні, а інші не дуже, хоча і дієві…
Всі переживання та проблеми, всі емоції, що стоять в горлі клубком, і важкі думки перегоряють в чоловіках, змішують їх раніше сивіти, лікувати серце і тому подібне… Причини тому – різні, починаючи від особистого життя і роботи і аж до внутрішньопсихологічних…
Кожен придумує свій спосіб, свою віддушину для почуттів, а в кого замало фантазії, ті позичають чужі. Наприклад, перші знаходять відраду в вині, коли ви розумієте, що я маю на увазі, з часом все це переростає у пристрасть до вина і потім руйнується життя чоловіка, другі просто замикаються в собі й нікого не підпускаючи мучаться зі всім, що вирує всередині, давлять себе, треті ж просто божеволіють і стають неадекватними в своїх вчинках і в поведінці в цілому… Для мене одним з найважливіших таких способів є творчість. Результати не завжди хороші, але мені стає легше, коли є виражаю ту бурю емоцій на папері. Хай би там що, але це допомагає розрядити свої мізки та охолонути, аби не наробити дурниць згарячу…
В такі важкі хвилини допомагають своєю підтримкою кохані та рідні люди… Але коли причина болю і страждання саме вони, тоді чоловік і шукає куди подіти все, що в голові та в серці… Спробувати мій спосіб – це не важко, адже саме тут не важливо чи є у вас дар і талант до творчості, головне те, що ви зможете покращити свій душевний стан, зможете жити далі…
ID:
344827
Рубрика: Проза
дата надходження: 18.06.2012 20:22:50
© дата внесення змiн: 18.06.2012 20:22:50
автор: Eladar
Вкажіть причину вашої скарги
|