А в принципі нічого кардинально і яскраво не змінилось
Земля крутиться в той самий бік і холодно стає восени
І я вже не так відчайдушно хочу щоб мені хоча б щось приснилось
Просто я вже напевно не повір"ю в хороші сни
Деградую щоранку благаючи день про закінчення
Викидаю себе і пекучі думки в блідо-сірий туман
Розчарована й дика із грибними дощами повінчана
А у вбогій душі не залишилоcь місця для ран
Через декілька років я стабільно залишусь такою ж
І мій всесвіт ніколи не зрушиться в бік кольорових широт
Все що впало в долоні я напевно не візьму з собою
Бо розірвані мрії не такий вже й козирний джек-пот