Не багато і не мало,кілометрів між нами
Часом довго ми чекали,йшли різними шляхами
І ось знов знайомі руки на моїх плечах
Відчуваю твої губи і проходить весь страх
Я візьму підніму очі і подивлюсь у небо
Я не можу зрозуміти,як я жила без тебе?
Кожен день суцільна мука,банальність і крах
Ти поможеш все забути,я забуду про страх
Переможем усі біди,відкинемо біль
Лиш візьми мене за руку і постав собі ціль
Пригорни мене до себе,ти мене обійми
Ти немов бездонне небо,головне не йди!
Мій коханий,моє ти сонце
Я так хочу бути поруч
Ти постукай у моє віконце
Я збудую кохання власноруч
Я знаю милий - ми будем разом
Переживем усі ці муки
Всі образи зникнуть з часом
Ти головне - тримай мої руки