***Сильфіда***
Промовиш слово і пораниш
у серце увійде, як ніж
Промовой ніжності ростанеш
Не бійся воно мертве, ріж.
на смак куштую слово,
Гірке немов полинь
Брехня лунає знову,
Благаю тебе Згинь.
Сховай лукавий вираз
тебе я розгадав,
Сильфіди сходить час
Я перший хто тебе прогнав.
***Все місто пропахло тобою***
Я знов прочитаю Листа,
Що ти написала мені,
І стрічки торкнуться уста.
В розмові ми стали німі.
Все місто пропахло тобою
У запаху Ніжності зник
Почув сьогодні душою
Кохання нестерпного крик.
Бреши що кохаєш мене,
Торкнись щоб залишився слід
Я знаю-ти послана з неба
У серці роздоплювать лід.