Кількасот спроб
Перед остаточним затьмаренням
І все навколо знову житиме
Кілька секунд
Усвідомлення поточного
Перед ще одним забуттям
Кілька снів
Без героїв чи чужинців
Лише пітьма з відображеннями
Кілька спогадів
І минуле здається зрозумілим
Але втрачається бажання майбутнього
Кілька рухів
Перед справжнім спокоєм
Перед спростуванням всіх спроб