Потерпи. Сонце змінює обрій так само, як ти свою одіж.
Мотивавути дії, стимулювати рухи наосліп.
Переповідати фільми, вдаючи із себе вірного критика.
Він любить тебе майже за очі і майже за колір светрика.
Він відпустить тебе, коли грім ударить тричі,
тобто збудить у ньому відчуття відповідальності.
Чарка друга чи третя , і потім стає вірнішою
перехожа жінка. Від якої віє брутальністю.
І синцем, синім попелом розвіваються дні по спіралі
краще бігти розплетеною, краще бігти віками.
Захопити себе до останньої клітинки піжами.
Потерпи. Він любитиме сонце, коли воно під ногами.