Вона іде по життю посміхаючись з високо піднятою головою. На всі запитання про настрій у неї уже заготовлені відповіді: "Чудово!", "Прекрасно!". У її повідомленнях завжди смайли, веселі смайли. На дзвінку запальна музика. Проте...
Ніхто не знає, як їй важко щамиті непомітно сушити сльози на очах. Ніхто не знає, як це говорити: "Чудово", коли душа кричить: "Жахливо". Ніхто не чує плаксивої музики в її навушниках і не читає щирого ЖЖ на Live Internet...
У неї ще мільйони гарних масок, за якими ховається біль. У неї ще мільйони масок, що ховають стан її душі. У неї ще мільйони масок, які ви навіть не намагаєтесь зняти