Від нього лишилась ,одна лиш кружка
З якої любив він пити чай.
Для нього була я лише подружка,
До якої частенько писав " ну скучай"
В памяті залишиось багато фрагментів,
Спогадів , роздумів і світлих мрій .
Хоч ти не памятаєш , всіх моментів,
Але залишається надія , просто мрій..*