|
За плечима відчуття провини. У неї нова забаганка. Тепер мені доведеться займатись рок-н-ролом. Відмовити не можу, йду.
Більша частина залу - дівчата. Все стає цікавішим. Помічаю погляди, роздивляюсь сам. Люблю дівчат, які займаються і мають цілі.
Брюнетка
Брюнетка викликала щире здивування. Після тренування підходить і голосно каже:
- Я тебе знаю , ми з тобою їздили на фестиваль.
Я здивований, питаюсь:
- Що ми там робили?
Сміється і відповідає:
- ти потягнув мене в кущі...
В цю ж хвилину підходить вона, я панікую.
Брюнетка:
- ...ви там з компанією сиділи.
Подумки похвалив її імпровізацію.
Через деякий час ми зустрілись знову, тепер я пам'ятав все.
Руда
Виглядала старшою свого віку. Висока і красива. Відразу привернула мою увагу. Руда подружилась з нею. Ненароком спитала, чи ми разом. Вона завжди робила мені все наперекір, але цього разу вийшло навпаки. Вона сказала рудій - ні, ми окремо, рок-н-рол.
Потім була зустріч, ніч, шампанське, сусідня кімната.
Блонда
Відразу її я не помітив. Вже якось потім, випадково, в групі рок-н-рол. Блонда частково була моделлю, а моделі завжди були моєю слабкістю. Спілкувались більше в інтернеті. Дивні в неї були інтереси: містика, відьми, рок.
Їй подобалось, як я готую.
Русява
Її фігуру зауважив відразу. Фігура була ідеальною, сама була веселою.
А в неї, як завжди, щось було не так. Не любила вона зі мною ходити на вечірки, думала, що я сплю вдома.
ВІП вечірка, я з друзями, трохи напідпитку. Контингент всередині старший, всі сірі, ніхто не кидається в очі. І в один момент помічаю її. Пряме, довге русяве волосся, як змії, в'ється в повітрі. Кругом неї коло - я повинен туди потрапити. Ось я вже танцюю з нею. Помічаю - ми вже не в клубі. Подумки - моя спонтанність, на неї можна завжди покластись. Так і було. Вино, цигарки, дах багатоповерхівки, русява і я. Лунає якась плаксива пісня з мого ж телефону! Здивування, секс. Прощання.
Я вже не можу займатись рок-н-ролом. Вибач, це не для мене.
ID:
351208
Рубрика: Проза
дата надходження: 18.07.2012 13:06:26
© дата внесення змiн: 30.07.2012 19:58:26
автор: Anisopter
Вкажіть причину вашої скарги
|