Вже напевно всі використані фрази,
І на собі ми відчули всі образи.
Вже з нас ніхто ,нічого не розуміє,
І лишились тільки мрії.
Бажання все це якось пережити,
І знову когось так сильно полюбити.
Бо надоїло ночами ридати,
І весь час одне й те саме питання задавати:
"Хто тобі потрібен?я чи вона?
І не кажи , що знову весна.
Ти нарешті вибір зроби,
Або я , або до неї йди!"