В неділю рано вранці,
коли ще спати час,
в квартирі номер двадцять
забився унітаз.
Побулькав зовсім трохи,
поторохтів бачок,
і вихлюпнув під ноги
шалений потічок.
Нестримна каломаса
залила все навкруг,
заляпала паласи,
не припиняла рух.
З шматочками картоплі,
котлет і ковбаси,
гівняшки у пантофлі
залились для краси.
Текла рікою сеча,
як злива у турбі,
раділа вся малеча
пускавши кораблі.
Та все ж не посміхайтесь,
моменти є сумні.
В квартирі номер двадцять
всі втопли у гівні.