подивись , до чого призвели твої порожні обіцянки
оця блідолица уже не зовсім хороша дівчинка
у неї брудне волосся і губи обклеєні попелом
мабуть, палила в дорозі чи сходила з розуму , все одно
за тебе тепер молитися, на жаль чи на щастя, - нікому
її жовто-сірі очі не вірять у Бога чи в ідолів
її закіптюжені руки висять на гачку у прихожій
допоможи одягти при виході, бо сама уже не в змозі
місцями вона засмучена, а зранку безглуздо сміється
тремтить від банального збудження, хоча це частіше сниться
параліч мозкової діяльності - тютюн, алкоголь, наркотики
до тями приходить , як гостя - ненадовго , після антибіотиків
і завтра вона поверенеться з наступною відкритою раною,
боляче усміхнеться, наповнить собою ванну
залише в дверях записку, що досі кохає, досі
подивись, а раптом ще дихає? або уже в дорозі...