Ти наче феєрверк у моїй голові
Мужність і сила - все це в тобі
Ти наче вогонь,що палає в душі
Ти в серці моїм,ти весь у мені
Я наче в тумані весь день просиджу
З тобою думками я десь відлечу
Без тебе не можу,з тобою ніяк
Ти наче мій маятник,ти - мій маяк
Якщо ти обдуриш серце моє
Воно розірветься і пропаде
Я жити не зможу,я пропаду
Й ніколи до тебе більш не прийду
Я прошу тебе мене цінувати
Щоб я не хотіла від тебе тікати
Мене обійми,зігрій,поцілуй
Життя ти так легко тепер не марнуй
Я дам тобі все,що треба людині
Я світле життя дам нашій дитині
Ти просто кохай і мене бережи
Так сильно,щоб в світі були тільки ми...