Зимова ніч. Блищить яскраво сніг,
По-під дерева стелиться...
Так й я була колись у твоїх ніг..
Але той час не вернеться.
За вікнами хуга угамувалась
і місяць зірці посміхається.
Так й я тобі, коханий, усміхалась
Але минуле не вертається.
Вже пізній час. Усе у владі сна.
Лише мені чомусь не спиться.
Мабуть тому, що я одна....
Та й, що крім тебе ще насниться..?