Ти люби мене, люби.
Я благаю.
І від ласк твоїх вже не треба раю.
Твої дотики такі вже блаженні.
Як наркотики я їх памятаю.
Проведи по моїм тілі рукою.
І назви мене своєю любов ю.
Пригортай мене до себе сильніше.
І цілуй ще і ще, ніжно-ніжно.
Піднеси мене до неба коханням.
Не давай мені муки, страждання.
Ти до смерті цілуй, я так хочу.
Будь зі мною що ночі, що ночі.
Ти заглянь в мої очі бажання.
В них побачих себе і кохання.
Як я хочу ще в рай.
І без смерті.
Хочу ніч і солодкі шаленства.
Ти люби мене милий, благаю.
Я з тобою усе забуваю.
Ти мені подаруєш всю землю.
А я хочу тебе нескінченно.
Вижимати всі каплі блаженства.
І радіти щасливим моментам.
Не обманеш? Скажи мені правду.
Будь зі мною завжди.Аж до смерті.
Покажи як ти вмієш любити.
Я навчилась без цього не жити.
Я тобі подарую що схочеш.
Тільки пристрасть пройшла, вже не хочеш...