* * *
Поцілуй мене ніжно, тепло
Тіло солодко так затерпло.
Тіло меду напившись зночі
Знов пірнути в кохання хоче.
А душа тріпотить тривожна,
Обнімай її, тобі можна,
Доторкайся до неї подихом,
Лоскочи розпашілим порухом…
Обізвись у мені луною
І наповни мене собою.