мої темні сторони виходять із тіла, і я сірію разом з ними.
заростаю мертвими квітами, зростають на шкірі шрами
у формі імені. ТВОГО ІМЕНІ!
ми так далеко, вибач, люба. слова, написані тобоюмною тануть.
листи духмяні з осіннім листям спалюють двірники,
немов молитви священника наспівуючи Рейдіохед пісні.
і мої долоні змучено натискають shift,
наступну букву по порядку, ел, ю, бе, ел, ю
(навіть вони зігрівають одне одного теплом
в осінні дні, холодні, сумні, гіркі),
те, е, бе, е. і крапки. довгі. порожні.
щовониусобівміщаютьщощощо?