Із мене буде ретроград із перспектив,
А в старості педант й спокійний бассет,
І вибач мамо, що зтер «Backspace’ом» див,
Що інтегралом пронизали серце Ваше...
Із мене виросте майбутній Бернард Шоу,
Як чоловік я починаюся з краватки,
Із даних мною слів і ворогам промов,
З коханої дружиною загадки...
Із мене виросте герой часів майбутніх,
Хоч на Печоріна я ззвоні і не схожий,
Бальзаковських пригод в мені присутніх
Я не цураюся, бо ти простиш все, Боже...
Із мене виросте, як з Вас, майбутній світ,
І добре б не згубити пунктуацій,
Прохання мам і татовий привіт,
В моменти створення двоматричних формацій...
Із мене буде щиро вдячний син,
Коханий чоловік й спокійнинй тато,
Дай Бог минуть відчуження причин,
Дай Бог зустріть Вам щирості багато...