Ти повертайсь, дозволь мені дивитись за тобою,
Хоча б цей день…
Ти повертайся, дозволь мені напитися весною
Твоїх пісень…
Тебе тут мало, шукають очі,
Бажання чесні, вуста дівочі,
Тебе тут мало, ти повертай скоріш…
Ти відгукнись, дозволь мені почути голос твій,
Хоча б на мить…
Ти відгукнись, дозволь мені забрати твій лиш біль,
Життя простить…
Не відпускай, дзвони мені щоранку кожен день,
Усе життя…
Не відпускай, дзвони, телефонуй мені у Відень,
Ти ж моя…
Тебе тут мало, шукають очі,
Бажання чесні, вуста дівочі,
Тебе тут мало, ти повертай скоріш…
Ти відшукай, буваю, що я плутаюсь в думках
Твоїх-своїх…
Ти відшукай, у тобі – стільки слів, у мене – справ,
Чужих, але моїх…
ID:
367095
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 27.09.2012 19:26:07
© дата внесення змiн: 12.10.2012 17:07:22
автор: Мирослав Гончарук-Хомин
Вкажіть причину вашої скарги
|