Невідривно дивись мені в очі.
У них – іноді небо, море, волошки,
Лід, іноді - хмари,камінь, свинець
Все залежить від світла,
Від відстані,
Від кута зору,
Навіть від кольору
Мого сьогоднішнього одягу…
Невідривно дивись мені в очі.
У них – іноді сонце, вогонь, танець,
Вулкан, іноді –дощ, туман, лавина
Все залежить від пори року,
Від відстані,
Від кута зору,
Навіть від мого
Сьогоднішнього сну…
Невідривно дивись мені в очі.
У них – спокій і тепер…
… твоє тіло відчуває тепло.
Твої повіки стають важкими,
А на рахунок«три» ти засинаєш…
І незалежно від відстані,
І від кута зору,
Навіть від самопочуття,
Ти сьогодні мій.