І ненависна мить,
Все в раз перевертає.
Як в серці щось шумить
І ось вже затихає.
Чи усмішка байдужа
Стоїть перед вікном.
Не хочеш правди,друже.
Ховаєш під замком.
Скажи собі,подумай,
Хвилини не втрачай.
Бо пізно зрозумієш
І шанс ще раз прогавиш.
Живи сьогоднішнім
Про завтра не гадай
Обернеться минулим
А ти не зрозумів.
Що кожному найближче довіряєш
Смак стилю довго не міняєш.
Пройшов стежину краю
А ти все не вгаваєш
Шепочеш тихо,я чекаю
Бо це ніяк не приховаєш.
Несерйозно,порожні слова
Ти думаєш,що думка ожива?
Не в той момент побачиш,
Коли зробити щось захочеш.
Дійсність не відповідає,
Тому,що ти бажаєш.
Одне на думці,інше на устах
Що сниться кожну ніч у снах.
Не втрать можливості,спіши,
Сказати важливі рядочки.
Не йди у далечінь,спогад залиши,
Бо не повернеш часу згаяні шматочки.