Варшавські ночі теж холодні
Та рівновага поруч гріє…
Відлік від гріха. Так дивно дякувати тобі за присутність. Варшавські ночі теж холодні, знаєш… Рятує плед з банальним написом Made in Poland, пластмасова чашка під колір нігтів зі звичною 3 в 1. Хоча останнім часом люблю чорну, не розчинну…з твоїх долонь. З часу появи твоїх долонь почала думати, що можливо дійсно живу якось «не по стандарту»…віра і світло.
Тепер точно впевнена, що є люди життя яких написано маслом. Я ж своє писала дешевою фарбою з Андріївського узвозу.
Але ж я вірю. А це вже щось. Вірю. Але у що? Дивно вірити у трикутник. Кричу на кожному розі: «Я вірю…у трикутник».
Шкода, що не вмію малювати, тоді б отією дешевою фарбою намалювала б райдугу.
30 жовтня 2012-10-07
Варшава