Там, за обрієм, далеко-далеко,
Є чудова країна Офір,
Саме звідти линуть лелеки,
В дзьбоах дітям даруючи мир:
Весь цей всесвіт чудових побачень,
Весь цей всесвіт бажань/побажань,
Щоб жили ми в усмішках дитячих,
Щоб жили ми у квітах кохань.
Перед сном часто очі закрию
І на крилах бажання лечу,
І складаю їх, крила за крила,
І в падінні від щастя кричу.
Світ вирує в мені, а я в ньому,
Я - дитина, той ринув в політ,
Не чинив я ще горя нікому,
Не було череди лихоліт.
Ген, за обрій, далеко-далеко,
Ледь куди досягає мій зір,
Повернусь я, справжній лелека,
Повернусь я в країну Офір.
30.10.1978
К.