Ти б оцінили всі мої спроби,
Якби я знову це зробив.
Я підійшов би до дверей закритих,
Я відчинив би знову світ,
Знаючи всі правила,
Я не зробив би помилки.
Я грав би ролі краще ніж тоді,
Ти вірила б мені...
Та мої очі всеодно були б пусті,
Темно-карі,зосереджені на чомусь,
Але не на тобі....
Повірила б мені якби я посміхнувся,
Я дарував би квіти кожного ранку тобі.
Я став би кращим ніж тоді,
Зовсім схожим на тебе.
Риси мого обличчя не змінились,
Їх просто більше вже не має.
І серце б'ється як тоді,
Але без відчуттів.
Ти б оцінила мої спроби,
Якби я грав тобою.
Несправжні,тільки аромат,
Як квіти паперові,
Що ніби є та їх нема.
Якби я був тобою...