Що сталося зі мною?
Розчиняюсь
серед дощу
І як осіннє листя
тремчу-тремчу...
І падаю.
Від вибуху у лівій скроні
біжу у ніч. Нема патронів.
Не згадую.
Не згадую всіх слів твоїх,
бо зажурюся.
Окутана поглядами шльондр
боюся.Так, боюся!
Поміж міріадами трамваїв
згубитися..
Не розумію - чи жива я?
А серце б*ється наче навіжене...
Зтрус мозку! Вже не..
Вже не..вертаюсь я,
Нема меня спокою.
Дай відповідь лишень -
Хто вбив мене?
Що сталося зі мною?