до зустрічі залишився один короткий день
проте хвилини тягнуться роками
ти дочекайся мене лишень
я опікатиму тебе своїми снами
заплутаю поцілунок у вії
до серця пригорну міцно-міцно
сльозами воскрешу твої мрії
скажу що з тобою навічно
ти тихо заснеш, будеш поруч
буятиме у львові гроза
із нею безмовну розмову
закінчить осіння сльоза