Любителям гумору
Завела роман в дорозі сексуальна дама,
Про наступну зустріч має прийти телеграма.
Через тиждень дзвінок в двері, чоловік читає,
- Пише хтось померла тітка, я ж її не знаю…
Звідки тітонька? Не вірить! Ревнощі взялися,
- Не пущу саму нікуди, навіть не просися…
А якщо не хочеш, люба, розвивати драму,
То візьми тоді в дорогу із собою маму.
Моя мама допоможе на кухні родині,
Я спокійний буду, - каже коханій дружині.
Поїхали у дорогу невістка й свекруха,
І на станції далекій вийшла така штука…
Дві машини підкотили невістці й свекрусі,
Посідали, привітались, обидві у дусі.
Роз’їхались… невідомо, що було там далі,
Через троє суток знову стрілись на вокзалі
І така свекруха рада, нема горя й сліду…
- Я ж на дев’ять днів і сорок, і на рік приїду.
А ти сильно не хвилюйся, бережи родину,
Про родинне наше горе розповім я сину.
Їздити прийдеться разом до дітей сиріток,
Допоможемо хоч трішки пустуватим діткам.