Вхід молодих та їх гостей до залу
Ідіть молоді та щасливі
Узявшись за руки вперед.
Вам зірка єдина сіяє віднині,
Одна у вас доля тепер.
Сміливо робіть перші кроки
В незнанні світи, в майбуття,
Бо щирість любові і дружба глибока
Єднають навіки серця.
Молоді стають на рушник
Загубились в тумані
І незгоди й печалі,
Вже нове вас чекає життя.
І в цю мить вирішальну
За єдиним бажанням
Ви на тисячу літ нерозлучна сім’я.
Вітальна
Хай сонце дні Ваші промінням осяє,
Хай ласка й добро Вас крильми обіймає,
Хай злагода й мир в Вашім домі панують,
Хай Вас поважають усюди й шанують.
Безмежного щастя Вам, ніжності й віри,
Щоб Ваші серця у роках не старіли.
Щоб діти хороші, вродливі родились,
Щоб Ваше кохання безсмертям світилось.
Урочиста - весільна
Серед земель, розкиданих по світу,
Єднає українська Вас земля.
Несіть же у серцях цю радість світлу
Стежиною усе своє життя.
Ви пройдете усякі перешкоди,
Що з’являться на Вашому шляху.
Справжня любов не зна перегороди!
Любові Вам на вашому віку.