Знаєш, а ти мій ангел посланий Богом.
Ти стільки років йшов по терновим дорогам.
Ти надзвичайно близько й водночас далеко,
Скажу тобі, чекать було не легко.
Та ти прийшов художник мій жаданий
І дощ веселкою змінив на полотні.
Я буду шепотіти в темряві: "Коханий",
І малювати сонце на твоїй стіні.
Я буду пролітати тисячі кілометрів,
Щоб лише тільки подивитись як ти спиш,
Я стану глядачем в житті немов в кінотеатрі,
Ти запахом солодким до себе поманиш.
І я неначе бджілка до нектару,
До твоїх вуст легенько доторкнусь,
І трішки обпечусь губами твоїх жару,
І в своє тіло, лиш на ранок повернусь.
І новий день настане на планеті,
І обрій запалає ярко-ярко,
І як уже не раз показано в сюжеті,
Від спогадів нічних серденьку стане жарко.