Листи летять крізь дні в печалі
Коханих змушуть чекати на причалі
Далеку вісточку із моря,
слова, що не побачать горя.
Людські причуди, новітні технології,
Тепер комунікації початківці ідеології.
Рядки діагноз мій,
Запускають механічний бій.
Листи з духмяністю від рідних рук,
Слова, що витягають із вселенських мук
Рідні букви, слова і почерк
Не дають поставити тут прочерк.