Посварися батько з сином,
Син йому це не простив,
Він наніс удар у спину,
Щоб татусь його не вчив.
Написав він анонімку
У міліцію таку,
Що татусь зробив побілку
І причому не одну.
Підробляє нелегально,
Гине так соціалізм,
Поступає аморально,
Ось такий капіталізм!
Взяли батька на гарячім,
Із міліції прийшли,
Щоби більше не ішачив,
Посадили до тюрми.
Так навчився син писати,
Щоби був в країні лад,
Не вгодила навіть мати,
Що зібрала вдома склад.
Спекуляцію їй шили,
Син, де треба, там доніс.
На свободі залишили,
Щоб самотнім він не ріс.
Син підріс, на маму пише
І квартиру поділив,
Грати звів до стелі вище,
Пса страшного запустив.
Шкода, що радянська влада
Заставляла вчитись всіх.
Вивчився і цей писака,
Людям добре він допік.
27.11.2012р.