Шумлять дорослі, навіть діти,
Що на порозі кінець світу.
Нависла паніка в народі,
Неначе це сьогодні в моді –
Свинячий грип…Падіння гривні…
Наївні люди такі дивні…
Себе тримаєте в арешті,
Опам’ятайтесь ви, нарешті!
В цю нісенітницю не вірте,
Ми на землі – і нам тут місце!
Не бийте марно ви тривогу -
Ніхто не знає думки Бога.
Лише Всевишньому рішати,
Коли кінець повинен стати.
Ви ж помоліться і покайтесь,
У храмі Божім очищайтесь.
Брехню і не́нависть відкиньте
Та в інший світ вікно відкрийте.
І одягніть на плечі крила,
І станьте чисті – в цьому сила!
Коли ми бруд з сердець омиєм,
То сотні літ іще прожиєм.
Кінця не буде! А підмоги
Чекайте, люди, лиш від Бога.
//26.11.12//
Твои стихи непременно нужно вводить в школьную программу - больно уж много в них правды А ещё удивляет, что стихи у тебя есть на любую тему!
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ой, это ты меня удивил своим коментом. Может быть, когда нибудь (после моей смерти ) я достигну славы невольной поэтессы
А на счёт любой темы - о, да, я люблю экспериментировать.