Я знаю що,що недаремно в світі цім жила,
та у душі,те поуття любові вірно берегла,
і хоч не раз, я крила щастя ніжні обпекла,
та всеж змогла,до тебе любий,я дійти змогла.
А я летів,летів крізь терни до ясних зірок,
і вірив в те, що кожен крок - це крок до щастя,
до кохання крок.
П-в
А я люблю,я так тебе люблю,коханий мій,
Лиш ти один,лиш ти в моєму серці назавжди,
І серед мрій,серед усіх бажань лише одне звучить:
моя любов,моє життя і голос мій для тебе лиш бринить.
Минають дні,біжать за обрій роки золоті,
А я тобі, тобі одній несу всі квіти на землі,
Забудь печаль,не згадуй те,чого вже не вернеш
Іди вперед,зі мною щастя ти своє знайдеш.
Своє життя,усю себе тобі я віддаю,
Для тебе я,для тебе на землі я цій живу.
П-в
ID:
382023
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 02.12.2012 23:58:47
© дата внесення змiн: 02.12.2012 23:58:47
автор: Ольга Гордзій
Вкажіть причину вашої скарги
|