Я напишу для тебе постулат
Про любовні ігри та інтриги,
В яких ти завжди будеш пан,
А я раба твоя навіки вірна.
Я напишу для тебе постулат
Про ночі радості і сміху,
Які закороткі виявляться нам
Для стовідсоткової потіхи.
Я напишу для тебе постулат
Про зраду і невірність,
Яким надав перевагу ти,
Затягнувши зашморг у себе на шиї.
Я напишу для тебе постулат
Про той біль і страждання,
Що змусив пережити ти мене
Заради власних влади і посади.
Я напишу для тебе постулат
Про вдалу втечу і надію
Твоє падіння через енну кількість літ
Узріти хоч одненьким оком.
Я напишу для тебе постулат
Про силу, що загинуть не дала,
Коли спустив на мене ти собак,
Нарікши ворогом народу.
Я напишу для тебе постулат
Про миті проведені без тебе,
В яких вже інший чоловік,
В яких вже інший лідер.
Я напишу для тебе постулат
Про любовні ігри та інтриги,
В яких ти уже не пан,
А я не раба твоя навіки вірна.