Так обняти тебе бажаю
Сильно-сильно й сховати від всіх
Я тебе безмежно кохаю
Ти моє щастя й ти мій гріх
Доторкнутись вустами до тебе
Й прошепотіти ніжні слова
Притиснути міцніш до себе
І сказати,що я твоя
Притиснутись до твого плеча
І нічого на світі не знати
Тільки ти є і твої вуста
Й більше нічого не треба мати
Твоя рука у моїй руці
Що ще треба мені для щастя?
Біди усі я втоплю у ріці,
А сварки кину в багаття
Ти зі мною - і це головне,
Щоб там не сталося з нами
Я кохаю- а це не мине
І триватиме так роками